My Endo Blog

My Endo Blog

Tápióka puding

2018. május 01. - My Endo Blog

Sziasztok!

 

Ma egy villámgyors reggelit kellett készítenem, mivel késésben voltunk, első közös keresztlányunk születésnapi bulijára igyekeztünk. :) 

Innen jött az ötlet: legyen tápióka puding, úgyis rég ettünk már. :) 

Az elkészítése gyors és egyszerű, külsőre elsőre úgy néz ki, mint a hungarocell golyó, de finom! :D

Hozzávalók:

  • 50 g tápióka gyöngy: 43,85 g CH
  • 150 ml víz: nem számolós
  • vanília kivonat: nem számolós
  • 300 ml tej: 9 g CH
  • 30 g eritrit: nem számolós.

Összesen 52,85 g CH, ebből nálunk 4 kis adag lett, egy adagban ~14,2 g CH-val. A receptet itt találjátok. :) 

Ettünk hozzá gyümölcsöt is, ez külön számolós, erre figyeljetek! :) 

Jó étvágyat! :) 

31697427_989700324528740_469883183257616384_o.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://myendoblog.blog.hu/api/trackback/id/tr8713883552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása