My Endo Blog

My Endo Blog

Lencsefőzelék gombapörkölttel

2018. november 18. - My Endo Blog

Sziasztok! 

 

Mostanában kicsit sok húst ettünk, ezért szerettem volna valami húsmentes ebédet. Párom ötlete volt a lencsefőzelék, a gombapörkölt mellé már csak extra. :)

Hozzávalók:

  • 400 gramm lencse (CBA)
  • 160 gramm vöröshagyma (2 közepes fej)
  • 15 gramm fokhagyma (3 gerezd)
  • 456 gramm gomba (kettő 250 grammosat vásároltam, pucolás után ennyi maradt :) )
  • fűszerek

Elkészítés: 

A lencsefőzelék receptjét Az igazi endometriózis diéta könyvben találtam, a receptet itt olvashatjátok. A gombapörköltet úgy készítettem, mint a sima pörköltet. :) 

A teljes adagot 6 adagra osztottam, így egy adag adatai:

  • 293 kalória,
  • 2 gramm zsír
  • 41 gramm szénhidrát
  • 22 gramm fehérje. :) 

 

46407330_258659981488328_8446468614000738304_n.jpg

 

Nyammiiiiii :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://myendoblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4014379562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása