My Endo Blog

My Endo Blog

Zoli szülinapi Csokoládémousse torta

2018. május 01. - My Endo Blog

Sziasztok! 

 

Születésnapi-torta gyártásban lassan profi vagyok. :) 

Ez most egy jó barátnak készült, aki bár nem követi az egészséges életmódot, most muszáj volt neki. :)

Csokoládémousse torta:

Hozzávalók:

  • 250 g zabpehely: 147,5 g CH
  • 100 g kakaópor: 11,1 g CH
  • 300 g alma: 37,5 g CH
  • 100 g csokoládé: 80,98 g CH
  • 6 dl tej: 18 g CH
  • 1 ek. pektin: 2,95 g CH
  • tetejére: 304 g eper: 17,3 g CH.

Összesen 315,33 g CH-val, 16 szelet esetén 1 szeletben 19,71 g CH van. A receptet itt találjátok, amitől én kis mértékben eltértem hozzávalók tekintetében, de az elkészítés ugyanaz. :) A pektin és a tej helyettesítette a tejszínt, így is finom lett. :)

30726908_984844811680958_3145954881647411200_n.jpg

31073155_984844865014286_3465734038856138752_n.jpg

Az ünnepelt örült neki (legalábbis ezt mondta :D ). Nekem nagyon ízlett, biztos fogok máskor is készíteni! :) 

Jó étvágyat! :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://myendoblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2513883304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása