My Endo Blog

My Endo Blog

Csicseriborsó saláta

2018. május 01. - My Endo Blog

Sziasztok!

 

Nemrég csicseriborsó saláta készült nálunk, ami roppant egyszerű volt és gyorsan elkészíthető.

Hozzávalók:

  • 265 g csicseriborsó: 134,6 g CH
  • 250 g répa: 17 g CH
  • 68 g lilahagyma: 6,9 g CH
  • olaj: nem számolós.

Összesen 158,5 g CH-t tartalmaz, 4 adag lett a fenti adagból, egy adagban 39,6 g CH-val. 

Az eredeti recept Vrábel Krisztától származik, itt találjátok. Ezen módosítottam én egy kicsit. A lilahagymát olajon megpirítottam, majd a vékony csíkokra felszeletelt répát picit megrottyantottam rajta. Ezt kevertem össze a csicseriborsóval és kész is! :) 

Jó étvágyat. :) 

31171449_986076908224415_5142637941507489792_o.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://myendoblog.blog.hu/api/trackback/id/tr3913883530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása