My Endo Blog

My Endo Blog

Rántotta sósan és édesen

2018. május 01. - My Endo Blog

Sziasztok!

 

Néha már nagyon unom a rántottát, vagy a hagymás-tojást, így muszáj volt valamit változtatni ezen. A zabpelyhes változatot találtam, az almásat ajánlották, de mind a kettő kipróbálandó! :) 

Zabpelyhes rántotta:

Hozzávalók:

  • 3 tojás: nem számolós
  • 20 g zabpehely: 1,28 g CH
  • só: nem számolós
  • bors: nem számolós.

A fenti hozzávalók egy adagot tartalmaznak, összesen 1,28 g CH-val. Igen, ez valóban kevés, ezért érdemes enni mellé valamilyen zöldséget (nálunk ez paradicsom volt), vagy valamilyen teljes kiőrlésű kenyeret. :) 

Az elkészítését gondolom mindenki kitalálta, de ha szükséges, a receptet itt találjátok. :) 

31195679_986417691523670_4406614893550108672_n.jpg

 

Almás rántotta:

Hozzávalók: 

  • 1 db nagy alma: 17,1 g CH
  • 2 tojás: nem számolós
  • 1 dl tej: 3 g CH
  • 1 ek. eritrit: nem számolós
  • fahéj a tetejére: nem számolós.

Ez is szintén egy adag, 20,1 g CH-val. :) 

Ez az a fajta rántotta, amit magamtól ki sem találtam volna, de az ötlet jött és megragadt, finom is volt. :) A receptet itt találjátok, ha érdekel, mindenképp próbáljátok ki! :) 

31369390_986906338141472_4835538781887004672_o.jpg

Jó étvágyat! :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://myendoblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4413883412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása